Contacteaza-ne: 0724120858 / 0768917273
Adresa sediu Vezi pe Google Maps

gratuita in toata tara!

montaj si service!

2 ani la orice produs!


VITOROND 200

Cazan de joasa temperatura din fonta pe combustibil lichid/ gazos, cu 3 cai de circulatie a gazelor

Datorita constructiei modulare din segmenti de fonta, cazanul Vitorond 200 poate fi introdus in orice spatiu si montat cu usurinta. Cele 3 cai de circulatie a gazelor asigura o ardere avansata, saraca in emisii poluante. Suprafetele de transfer termic Eutectoplex contribuie in plus la o functionare economica - cu consum redus de combustibil - si o siguranta mare in exploatare. 

Avantaje la prima vedere:

 

  • Cazan de joasa tempeVITOPLEX 200 SX2

Cazan din otel pe combustibil lichid sau gazos

Cazanul compact Vitoplex 200 din otel este disponibil acum de la 90 pana la 1950 kW. 
Cazan de otel, cu trei cai de gaze cu incarcare redusa a camerei de ardere pentru o ardere cu emisii reduse de substante poluante. 
 
Nu este necesar un debit minim de agent termic, se asigura o circulatie buna prin gravitatie si fara o pompa pentru circuitul cazanului.

Comanda de pornire integrata Therm - Control -la toate puterile cPYROMAT ECO

Cazan cu functionare pe bucati de lemn

Pyromat ECO pentru toate tipurile de lemn

Pyromat ECO ofera confort sporit, datorita volumului mare al camerei de incarcare, in incalzirea cu bucati de lemn, brichete de rumegus sau deseuri de masa lemnoasa. Cu un randament de pana la 92 % si o utilizare controlata a surplusului de agent termic, instalatia este ecologica.

Durata lunga de ardere

Volumul camerei de incarcare poate fi utilizat cu maxima eficienta. La o alimentare completa, in conditiile unei instalatii reglate optim se poate obtine o autonomie de functionare de pana la 3 zile.

Comod de alimentat
&amPYROMAT DYN

Cazan cu functionare pe bucati de lemn

PYROMAT® DYN  poate sa transforme practic orice fel de tip de combustibil lemnos in caldura: material obtinut mecanic, ca de exemplu lemn tocat sau peleti, cat si bucati intregi de lemn. 

 

Comanda integral computerizata

ECOTRONIC este un sistem de automatizare echipat cu microprocesor, ce prelucreaza toate datele relevante ale instalatiei, coordonand pe baza acestora functionarea optima a acesteia, in functie de necesarul termic existent. Acesta se realizeaza prin intermediul sondei lambdaPYROT

Cazan pe biomasa automat

Pentru peleti, lemn tocat si deseuri lemnoase
Pentru combustibil solid cu o umiditate maxima de 35 %
Putere nominala: 90 pana la 480 kW

Noua dimensiune a tehnicii de combustie
Procesul de gazeificare se realizeaza in conditiile unui aport redus de aer. Gazele rezultate prin ardere se ridica si sunt angrenate intr-o miscare de rotatie prin impulsul primit din partea aerului secundar cu care intra in contact, obtinandu-se astfel amestecul perfect cu acestea. Prin aceasta tehnologie se atinge o noFirst   <<  1 2 3 4 5  >>  Last