Contacteaza-ne: 0724120858 / 0768917273
Adresa sediu Vezi pe Google Maps

gratuita in toata tara!

montaj si service!

2 ani la orice produs!


VITOSOL 200-F

Colectori plati pentru utilizarea energiei solare

Instalatia solara cu panouri colectoare Vitosol 200-F este atractiva atat printr-un pret de achizitie rezonabil, cat si prin energia pe care o economiseste. Este o solutie economica din punct de vedere al costurilor de achizitie, al spatiului de amplasare si a consumului de combustibil. Prin noua suprafata Sol-Titan, care acopera suprafata panourilor Vitosol 200-F, se asigura captarea cu eficienta maxima a energiei solare. 

Eficienta pe termen lung 

Colectorii solari Vitosol 200-F au o eficienta deosebita, asigurata pVITOSOL 200-T

Colector solar din tuburi vidate cu functionare pe principiul tubului termic Heatpipe pentru exploatarea energiei solare

Vitosol 200-T poate fi montat vertical si orizontal, cu orice unghi de inclinare intre 0 si 90 Grade, putand fi utilizat atat in instalatii particulare cat si in domeniul comercial.

Conectarea uscata a tuburilor vidate (Heatpipe) in colector si prin aceasta continutul scazut de fluid in colectorul solar asigura o siguranta sporita in exploatare. 
Colectorul Vitosol 200-T este disponibil in varianta cu 20 tuburi (= 2 m2) sau cu 30 de tuburi (= 3 m2). VITOSOL 300-T

Vitosol 300-T este un colector solar cu tuburi vidate de mare eficienta pe principiul tuburilor termice (Heatpipe) pentru o functionare sigura. 

Principiul Heatpipe - pentru o functionare extrem de sigura 

In sistemul Heatpipe tuburile colectoare nu sunt circulate direct de catre agentul termic solar. In fiecare tub se gaseste un mediu de transfer care vaporizeaza foarte repede in prezenta radiatiei solare si mai apoi condenseaza intr-un schimbator de caldura unde se face transferul catre agentul termic. 

Duotec: de doua ori mai performant Panou nepresurizat 150 lt

Specificatii tehnice:Capacitate 150lt. 
1. In interior si in exterior , boilerul de apa este realizate din inox SUS304 2Bl, sudat cu arc de argon. Apa este pura si potabila.
2. Izolarea termica a unui boiler solar este din spuma poliuretanica, cu grosimea de 55mm. 
3. Inele de silicon pentru a va conecta si garniturile pentru ele . 
4. Tuburile vidate sunt de putere medie , si pot asigura o exploatare indelungata (15 ani). 
5. Tuburile de sticla vidata , sunt realizate din borax super tare si din sticla de siliciu. &lPanou solar cu 10 tuburi vidate Heat-Pipe sc-h-10-5818

Panou solar presurizat heat-pipe 10 tuburi 58/1800 inclus cadru aluminiu pentru acoperis inclinat si plan

Panourile solare presurizat cu tuburi vidate cu "heat-pipe" din cupru se poate folosi pe toata durata anului, inclusiv lunile geroase de iarna.
Rezista le geruri de pana la -30 gr C.
Se folosetste pentru producerea apei calda menajera si aport la caldura.
Agentul termic de incalzire colecteaza energia termica produsa de "heat-pipe" si o transfera prin tevi de cupru catre schimbtorul de caldura.
Tuburile vidate ofer perfomante bune si pe timp innorat, fiind capabile sa capteze radiatiile infrarosii careFirst   <<  1 2 3 4  >>  Last